0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Copenhagen Outdoor

Nærværende købsbetingelser er gældende for køb af produkter, events, rejser, personlige forløb og holdforløb på www.copenhagenoutdoor.dk. Betingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem www.copenhagenoutdoor.dk og køber, medmindre andet følger nedenfor.

Aftaleindgåelser

Køber skal ved hvert køb acceptere købsbetingelserne. Køber opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver. Aftalen indgåes efter dansk lovgivning.

På www.copenhagenoutdoor.dk kan kontantkøbsaftaler med børn under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på vegne af barnet.

www.copenhagenoutdoor.dk forbeholder sig retten til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer. www.copenhagenoutdoor.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer samt leveringssvigt.

Holdtræning og personlig træning

Tilmelding til holdtræning og personlig træning er bindende og kan ikke refunderes, med mindre andet er specifikt angivet i beskrivelsen.

Aflysning og udelukkelse

Copenhagen Outdoor kan opsige enhver kundeaftale uden yderligere varsel. I tilfælde af opsigelse vil samtlige uudnyttede forudbetalinger blive tilbagebetalt. Såfremt Copenhagen Outdoor ophæver en aftale på grund af en kundes væsentlige misligholdelse af de gældende betingelser eller ordensreglement, vil der ikke ske tilbagebetaling af nogen art.

www.copenhagenoutdoor.dk kan til hver en tid ophøre samarbejdet med en kunde i et personligt forløb. Kunden får da det resterende beløb refunderet, svarende til de antal gang der er tilbage i forløbet.

www.copenhagenoutdoor.dk  kan til en hver tid aflyse en træningstime med op til en times varsel. Kunden kan da vælge at komme på et andet hold eller få det fulde beløb tilbage.

Rejser, retreats og events

Tilmelding til rejser, retreats og events er bindende og kan ikke refunderes, med mindre andet er specifikt angivet i beskrivelsen.

Heldbredstilstand og personskade

Al træning er på eget ansvar.

Copenhagen Outdoor ApS benytter sig af mange forskellige øvelser og andre former for fysiske anstrengelser, og enhver skal følge instruktørens anvisninger af de enkelte øvelser. Alle førstegangstrænende skal konsultere en instruktør, inden påbegyndelse af 1. time.

Kunden er selv ansvarlig for at være i en fysisk og generel helbredelsesmæssig tilstand, der er nødvendig for at kunne deltage i Copenhagen Outdoor ApS aktiviteter. Ønsker den enkelte særlige hensyn i forbindelse med en træning/undervisning, drøftes dette med instruktøren forud for timens start.

Copenhagen Outdoor ApS eller instruktørerne kan ikke gøres ansvarlig for skader i forbindelse med Copenhagen Outdoor ApS aktiviteter, herunder ej heller skader på et medlem som følge af en ulykke, andre kunders handlinger eller mangel på samme.

Dansk rets almindelige erstatningsregler er gældende.

Værdigenstande

Copenhagen Outdoor eller dennes instruktører bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade.

Uforudsigelighed

Copenhagen Outdoor eller dennes instruktører er ikke ansvarlig for en eventuel forhindring eller begrænsning af træningsmuligheder, som skyldes omstændigheder, der er udenfor Copenhagen Outdoor eller dennes instruktører kontrol og som ikke med rimelighed kunne forudses, undviges eller overvindes af Copenhagen Outdoor eller dennes instruktører

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestilingsdagen. priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt www.copenhagenoutdoor.dk accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

Forløb kan ikke sættes i bero af kunden. Ej heller ved sygdom.

Betalingsbetingelser og gebyrer

Betaling for bestilte varer sker online ved brug af Dankort, eDankort eller Mobilepay. Ved betaling med kort tillægges der betalingskortgebyrer (Dankort: 1,39 DKK – eDankort: 1,39 DKK).

Inden køber vælger at godkende ordren bliver gebyret oplyst. Betaling via kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber bestiller med kreditkort ”reserveres” beløbet på købers konto. Når leverandøren efterfølgende har afsendt de bestilte produkter, gør www.Copenhagenoutdoor.dk betalingspåkrav til kortudsteder. Det betyder, at køber ikke længere kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt. Det reserverede beløb hæves dog først på kontoen, når kortudsteder modtager betalingskravet fra betalingsmodtageren.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Betalingen for produkterne sker i forbindelse med afsendelse fra leverandøren. Beløbet hæves først på købers kort, når varerne sendes fra leverandøren. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.

Levering og risiko

Køber er selv ansvarlig for at få skrevet den korrekte e-mailadresse, så ordrebekræftelsen og kvitteringen bliver sendt til den rigtige adresse.

Ved køb af personligt forløb, workshop, rejse eller event skal køber efter aftale med Copenhagen Outdoor personligt møde op med mindre varen er købt til en anden person. Copenhagen Outdoor kontakter køber (eller personen, der skal have varen) inden for 5 hverdage. Hvis dette ikke sker, skal køber selv tage kontakt til Copenhagen Outdoor på info@copenhagenoutdoor.dk.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på workshops, events, rejser, personlige forløb, eller holdforløb med mindre andet er specifikt angivet i beskrivelsen.

 
Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

www.Copenhagenoutdoor.dk behandler oplysninger om dig som køber med det formål at tilbyde produkter, inspirere og motivere omkring kost, træning, løb, mikrotræning og bevægelse. Kommunikation foregår primært via facebookgrupper, e-mails, og nyhedsbrev via Mailchimp. Læs om Mailchimps privatpolitik på her.

Første du køber en vare eller skrive dig på venteliste o.l. på www.copenhagenoutdoor.dk bliver du registreret i vores kartotek. De personlige oplysninger der bliver registreret er: Navn, e-mail og telefonnummer.

Oplysningerne opbevares minimum i fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret.

Det er frivilligt om du som køber ønsker at give www.Copenhagenoutdoor.dk de ønskede oplysninger, men www.Copenhagenoutdoor.dk er i så fald berettiget til at afvise betjening af køber. Køber kan til enhver tid få udskrift af de hos www.Copenhagenoutdoor.dk registrerede persondataoplysninger på køber.

Kundens registrerede e-mail og telefonnummer, anvendes som kontakt til relevante Facebook-grupper og direkte kontakt i forbindelse med aftaler, aflysning af timer mv. Disse oplysninger er udelukkende til brug hos Copenhagen Outdoor og videregives ikke til 3. part.

Ved brug af billeder på sociale medier, anvendes enten billeder hvor personerne ikke kan genkendes, ellers sikres den forinden at den eller de personer, der indgår på billedet/videoerne har givet deres samtykke.

Der indsamles også informationer og statistik via Google Analytics og Facebook.

Hjemmesiden www.Copenhagenoutdoor.dk drives af

Virksomhed: Copenhagen Outdoor Aps

CVR: 43112481

E-mail: info@copenhagenoutdoor.dk

Adresse: Guldagervej 36

By: 2720 Vanløse

Forbehold for ændringer

www.Copenhagenoutdoor.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service: www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet: www.fdih.dk

Forbrugerrådet: www.forbrugerraadet.dk

Reepay: https://reepay.com/da/

Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Scroll to Top