0
Sådan klæder du dig godt på, når du træner udendørs året rundt.

Udendørs træning skal være sjovt – hele året.

Derfor er det vigtigt, at have det rette tøj på, så du føler dig tør og varm. Vi har samlet en række tips til årstiderne.

Forår:

Vi anbefaler, at du træner med to lag på overkroppen og et par lange tights. Det sidste lag skal muligvis stadig være vindtæt, men åndbart alt efter temperaturen.

Sommer:

Der kan du oftest nøjes med et lag på overkroppen og et par shorts. Og tag evt. en kasket på for beskyttelse mod solen.

Efterår:

Vi anbefaler to lag, hvor det yderste er vindtæt og evt. regntæt, så det stadig er sjovt at træne udendørs. På bene anbefaler vi lange tights – evt. foret.

Vinter:

Vi anbefaler, at du altid har 2-3 lag på overkroppen, hvor af det yderste er vindtæt og evt regntæt, men åndbart. På benene anbefaler vi tights som kan fås i forskellige tykkelser. Nogle tights fås også vind og vandtætte, en klar anbefaling herfra. Noget på hovedet, ikke mindst ørerne og luffer på hænderne er også en god ide. En god pandelampe i vinterhalvåret er en god investering, hvis du vil holde fast i dine træningsrutiner.

Ved udendørs træning uanset årstider er det vigtigt, at du har de helt rigtige løbesko, som støtter dig alt efter hvilken løbestil, du har. Der findes mange løbeforretninger, som tilbyder hjælp til at finde de helt rigtige sko til netop dig.

Der findes ikke dårligt vejr (eller årstid), kun dårlig påklædning.

 

 

Interesseret i et af vores hold?

Copenhagen Outdoor starter hold flere gange om året. Kan du ikke vente med at komme i gang med udendørs træning, er du velkommen til at hoppe på et af de eksisterende hold.

Mikrotræning

Mikrotræning – Jeg er KÆMPE fan! Er du hoppet med på den nye trend? Jeg er vild med det – det er nemt, lige ved

Scroll to Top