0

COPENHAGEN OUTDOOR

DIT UDENDØRS TRÆNINGSFÆLLESKAB. COPENHAGEN OUTDOOR ØNSKER AT FÅ DIG MERE UD I NATUREN
FÅ DIG TIL AT MÆRKE OG BRUGE DIN KROP. OPDAGE STJERNENE NÅR DU LAVER MAVEBØJNINGER, GIVE DIG GLÆDEN VED DUFTEN AF GRÆS, SVED PÅ PANDEN OG RØDE KINDER.

COPENHAGEN OUTDOOR TROR PÅ ET AKTIVT UDENDØRS LIV I ET FÆLLESSKAB GIVER EN BEDRE LIVSKVALITET.


KOM I FORM, HVOR DER ER HØJT TIL HIMLEN, PLADS TIL ALLE OG BLIV EN DEL AF ET FEDT TRÆNINGSFÆLLESSKAB, HVOR DU ER SAVNET HVIS DU IKKE ER DER.
.
VI TRÆNER UDENFOR ÅRET RUNDT, UANSET VEJRET.

KOM MED UDENFOR

Det danske vejr er til tider gråt og tungt, men det er sjældent, at det er så dårligt, at vi ikke kan være udendørs – og derfor ønsker Copenhagen Outdoor at give glæden ved at være udendørs videre til andre.

Vi sætter fokus på glæden ved at træne udenfor – og bruger naturen og byen som naturlige forhindringer i vores træning. Der skal ikke meget til at for at opnå en øget livsglæde og bedre fysisk form. Vi tror på, at det er nemmere og sjovere sammen med andre.

Vi tror på, at det skal være sjovt – og (lidt hårdt) at træne. Vi tror på, at lidt træning er bedre end ingen træning, hvorfor du også får tips til træning i en travl hverdag.

Vi taler om mikrotræning, maks træning, vi løber, leger, nørder teknik og bliver stærkere og løber længere – sammen.

Vi vil fællesskabet og vil være med til at give dig glæden ved at være ude – også når det regner eller bliver mørkt.

Kom med på vores fællestræninger – vi har flere ugentlige hold.

Vi kører både lukkede og åbne træninger.

HVEM ER VI?

Der er altid plads til flere

Vi leder altid efter gode mennesker, der gerne vil være med til at sætte fokus på et aktivt liv udendørs. Vi underviser i funktionel træning og løb. Vores krav er, at du kreativ og nytænkende i din træning, er god til at skabe fællesskabsfølelse, og har + 5 års erfaring. Og så skal du have lyst til at træne udendørs året rundt. 

Hvis du gerne vil være med til at starte nye hold op – i København, så send en mail på info@copenhagenoutdoor.dk

LOUISE EKDAHL

INDEHAVER OG GLAD FOR PUSH UPS

Louise elsker chokolade, sin familie og et godt glas vin med veninderne. Når hun ikke knokler med drømmen –  Copenhagen Outdoor, nyder hun at være aktiv udendørs og styrke hele sin krop.

Med sin mangeårige erfaring fra crossfit-verdenen og forskellige former for løb, har Louise opbygget en god balance mellem styrketræning og løb gennem årene. Udover det er Louise Certificeret personlig træner, Udendørstræner og løbetræner.

Louise er bevidst om, hvor vigtigt det er at styrke kroppen og opretholde balanceevnen hele livet. Derfor sørger hun altid for at træne hele kroppen på sine hold, hvor der både indgår elementer med høj og mindre høj puls.

Og så elsker hun push ups.

 

ANETTE SCHMIDT

ALTID PLANKE MED ET SMIL

Anette har været uddannet holdinstruktør siden januar 2009 og har derfor mange års erfaring med at undervise. Hun har undervist i “stram op” og puls/styrke, men har også erfaring med powertoning, bike, step, aerobic men også Zumba for både børn og voksne.

I hendes træning har hun fokus på hele kroppen og tænker både styrke og udenholdenhed ind. Som barn var hun til showdans, hip/hop og håndbold – og fra den gang til i dag har hun holdt sig i gang og bevæget sig.

Anette er en energibombe og hvis du hopper med på hendes hold, så lover vi, at du får noget igen – både af hendes store viden og energi.

Privat har hun en socialfaglig baggrund, og arbejder med sårbare børn og familier.

NATHASJA SZTUK

BOMSTÆRK IDRÆTS- OG DANSEMUS

Nathasja er vild med fredagsslik og filmhygge med sine 2 drenge og kæreste for der skal være balance i livet. Det betyder ikke restriktioner, men en ligevægt i altivitetsniveau og fornøjelser.
 
I øjeblikket læser Nathasja idræt på Københavns universitet, men når hun ikke sidder med Næsen i bøgerne nyder hun både dans og funktionel træning.
 
Nathasja har i sin tid været danser og er tidligere Danmarks mester i poledance. Derudover har Nathasja mange års erfaring med undervisning i fitness. Det gælder både de unge såvel som seniorerne. Hvis du kommer på nathasjas hold kan du regne med at hun svinger pisken, men altid med et glimt i øjet.
 
For Nathasja flyttede træningen udenfor da corona ramte, og det har kun givet mere blod på tanden for udendørs træning.

MIA HEIN

VILD MED BURPEES

Mia er certificeret personlig træner og udendørstræner og ved derfor hvordan skiftende vejrforhold bl.a. sætter krav til balancen, som bliver vigtigere og vigtigere at træne i takt med at vi bliver ældre. Mia sætter pris på alle årstidernes charme, og mener at træning i regn og blæst sætter dobbelt så mange point ind på samvittigheds kontoen.

Funktionel træning gjorde sit indtog i Mias liv for mere end 10 år siden, hvor hun de første mange år dyrkede det som hjemmetræning. Mia ved derfor hvor langt man kan komme med egen kropsvægt. Derudover elsker Mia alt, der er legende, sjovt og som giver sved på panden. Du kan godt glæde dig!

Mia er også funktionel træner i et fitnesscenter, hvor hun er kendt for at levere udfordrende og sjov træning som alle uanset niveau kan deltage på, og som med garanti giver varmen og masser af sved på panden. 

PAUL PEERDEMAN

LEGEBARN OG GLAD LØBER

Mød Paul, han har rugby skills.

Paul er en habil rugby spiller og han kan godt lide at tage elementer fra rugby ind i træningen, så der bliver både løbet, leget og kastet med bold. Så kan du li at lege og få pulsen op, så er det Paul du skal træne med.

Udover rugby har Paul både erfaring med funktionel træning, løb og triathlon.

Paul har sammenlagt 15 års erfaring som træner, og er derfor god til at tilpasse sin træning til den enkelte og opmuntre sine deltager til at yde sit bedste.

Nogen af Pauls naturlige fokusområder er en stærk core, stabilitet af de små muskler, samt balanceevnen – gerne via leg.

LIV BRIX PEDERSEN

HUMØRBOMBE OG ELSKER BEVÆGELSE

(Orlov)
 
Liv beskrives bedst som en humørbombe og energistarter. Som uddannet idrætslærer og personlig træner elsker Liv at engagere folk i træning og bevægelse og få skabt godt humør under og efter en god workout.
 
Liv startede sin sportsrejse da hun var lille med fodboldstøvler på fødderne og en bold under armen. Siden da har Liv gjort sig i mange former for idræt og dyrker selv meget mountainbike og kajak, hvor hun også er instruktør.
Liv har på grund af sin uddannelse og erfaring mange sjove og spændende elementer at hive op af træningsværktøjskassen og hendes workouts kan både være inspireret af alt fra crossfit til sjove løbeintervaller.

Copenhagen Outdoor er et frivilligt træningstilbud, der fokuserer på livsstil, sundhed og træning. Alt træning sker på eget ansvar. Vi henviser til  “Helbredstilstand og Personskade” under handelsbetingelserne

Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Scroll to Top