0

Få det fulde overblik over Copenhagen Outdoors hold

Kom med ud - alle kan være med - Frederiksberg

Viser alle 2 resultater

Kom med os ud og træn i naturen! Læs mere om vores forskellige hold her.

Udendørs træning Frederiksberg

Vi tilbyder udendørs træning på Frederiksberg. Der er masser af grønne områder på Frederiksberg der er oplagte til udendørs træning, hvor vi løber, leger og udfordrer medlemmerne via vores træning. Træningen er tilrettelagt således at den både giver sved på panden og giver en følelse af fællesskab.

Frederiksberg er ligesom de andre lokationer centralt beliggende og kan nemt nås på cykel eller via metro. Et almindeligt “tons”-hold, kan du læse mere om herunder. Er du ikke vant til at bevæge dig, anbefaler vi et begynderhold.

Tons

Hvis du kan li frisk luft, røde kinder og kan løbe 500 meter uden pause, er Tons helt sikkert noget for dig. Hvis du kan løbe længere lover vi, at du stadig får sved på panden. Kan du ikke løbe 500 meter endnu, så hop på vores begynderhold. Vi arbejder først og fremmest med kropsvægt, og bruger naturen og byrummet som naturlige forhindringer eller redskaber. Tons-træning har til formål at forbedre din styrke og kondition, og motivere dig til mere bevægelse i hverdagen. På holdet forsøger vi at øge din udholdenhed og gøre dig stærkere – både fysisk og psykisk. Vi skal nemlig have hovedet med, når vi motionerer. Samlet forsøger vi at skabe den perfekte balance mellem løb, styrketræning og give dig de perfekte rammer til at mærke og forstå din egen krop. Vi skal lege hele livet. Og derfor vil vi gerne udfordre og styrke dine balance- og koordinationsevner. 

Scroll to Top