Løb længere hurtigere - Torsdag Damhusengen Vanløse

Du løber allerede – måske et par gange om ugen i et behageligt tempo, men vil gerne blive bedre til at løbe længere og hurtigere. I forhold til vores teknik hold (hvor vi nørder mere teknik), er fokus her på længere distancer, tempo og lange intervaller. 

I løbet af de ti torsdage vil vi arbejde primært med at øge dit løbetempo og dine distancer. Det kan være, at du har et mål, der hedder 10 km, halvt eller helt maraton – distancen er underordnet, men i løbet af torsdagstræningen kommer vi til at arbejde med din udholdenhed.

Teknik, smidighed og styrke bliver en del af programmet, men du skal være i stand til at løbe 3-5 km, inden du tilmelder dig

VI kobler løb, smidighed og styrketræning og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Alle kan som udgangspunkt være med. Kravet er, at du skal kunne løbe 3 – 5 kilometer uden pause i et roligt tempo.

I løbet af de 10 gange vil vi flytte antallet af kilometer, så vi ender på ca. 10 km.

Der er plads til 15 deltagere på holdet. Vi løber med start fra Damhusengen.

Træner: Ann-Christina

Pris: 10 undervisningsgange: 995 kr.

Tidspunkt:

Hver torsdag kl. 19.30 – 21.00 – opstart torsdag d. 12. august – sidste gang er torsdag d. 14. oktober.

Kontakt Ann-Christina for yderligere information på 2329 7604.

 Træningen foregår udendørs i området omkring Damhusengen. Som udgangspunkt starter og slutter vi det samme sted – bag Ishuset. Der kan dog komme nogle gange, hvor vi løber ud fra andre steder i Vanløse.

Træner: Ann-Christina

Opstart: Torsdag d. 12. august 2021
Sidste gang: Torsdag d. 14. oktober 2021
Antal gange: 10 gange

DKK 995,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Ann-Christina har løbet engang siden en gang i starten af 90´erne og har, inden det blev både hypet og allemandseje, løbet både maraton, halvmaraton og langdistanceløb og adventure races. Hun har været på landsholdet i militærfemkamp og dyrket ekstremsport, men det har altid kun været for sjov – og vil rigtig gerne give glæden ved at løbe videre til andre. Tempo, distance og udstyr betyder intet. Jeg løber, fordi det giver mig oplevelsen af frihed og en ufattelig glæde ved at mærke naturen, luften, lydene, duftene og følge med i årstidernes skiften.

Derudover har hun  hang til rødvin og G&T – og naturen. Hun er mor til tre lækre unger og arbejder til dagligt selvstænding konsulent indenfor projektledelse og kommunikation.

Ann-Christina har prøvet næsten alt, hvad der findes af udendørs og indendørs sport. Helt fra barnsben har løbeskoene dog været favoritten – de er nemme at have med overalt og giver enorm frihed.