Løb længere hurtigere

Hold: Torsdag 
Vi sætter fokus på tempo og længere ture

Du løber allerede lidt – måske et par gange om ugen i et behageligt tempo, men vil gerne blive bedre til at løbe længere og hurtigere. I forhold til holdet tirsdag aften, er fokus her på længere distancer, tempo og lange intervaller. 

I løbet af de otte gange vil vi arbejde primært med at øge dit løbetempo og dine distancer. Det kan være, at du har et mål, der hedder 10 km, halvt eller helt maraton – distancen er underordnet, men i løbet af torsdagstræningen kommer vi til at arbejde med din udholdenhed.

Teknik, smidighed og styrke bliver en del af programmet, men du skal være i stand til at løbe 3-5 km, inden du tilmelder dig 

VI kobler løb, smidighed og styrketræning og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Alle kan som udgangspunkt være med. Kravet er, at du skal kunne løbe 3 – 5 kilometer uden pause i et roligt tempo.

I løbet af de 8 gange vil vi flytte antallet af kilometer, så vi ender på ca. 10 km. 

Der er plads til 9 deltagere på holdet. Vi løber ud fra forskellige steder i Vanløse, primært Damhusengen og Grøndalsparken.

Træner: Ann-Christina 

Pris: 8 undervisningsgange: 750 kr. 

Tidspunkt: 
Hver torsdag kl. 9.20 – 10.20 – opstart torsdag d. 4. februar. 

Kontakt Ann-Christina for yderligere information på 2329 7604. 

Ann-Christina Salquist

Optimistisk løber

Ann-Christina har løbet engang siden en gang i starten af 90´erne og har, inden det blev både hypet og allemandseje, løbet både maraton, halvmaraton og langdistanceløb og adventure races. Hun har været på landsholdet i militærfemkamp og dyrket ekstremsport, men det har altid kun været for sjov – og vil rigtig gerne give glæden ved at løbe videre til andre. Tempo, distance og udstyr betyder intet. Jeg løber, fordi det giver mig oplevelsen af frihed og en ufattelig glæde ved at mærke naturen, luften, lydene, duftene og følge med i årstidernes skiften. 

Derudover har hun  hang til rødvin og G&T – og naturen. Hun er mor til tre lækre unger og arbejder til dagligt selvstænding konsulent indenfor projektledelse og kommunikation. 

Ann-Christina har prøvet næsten alt, hvad der findes af udendørs og indendørs sport. Helt fra barnsben har løbeskoene dog været favoritten – de er nemme at have med overalt og giver enorm frihed.