Bliv en bedre løber

Hold: Mandag aften 
Vi sætter fokus på teknik, smidighed og styrke

Du løber allerede lidt – måske et par gange om ugen i et behageligt tempo, men vil gerne blive bedre til at løbe – både længere, hurtigere og mere økonomisk. Du har måske en kedelig track-record med ømme knæ, skinneben eller andre skavanker, der dukker op, hver gang du øger distancen eller tempoet.

I løbet af fem gange arbejder vi teknik, smidighed og styrke, så du efterhånden bliver i stand til at løbe længere og hurtigere samtidig med, at du oplever, at din krop bliver stærkere.

VI kobler løb, smidighed og styrketræning og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Alle kan som udgangspunkt være med. Kravet er, at du skal kunne løbe 6 – 10 minutter uden pause i et roligt tempo.

I løbet af de fem gange vil du blive klogere på dit eget løb, have forbedret din teknik og fået fokus på, hvordan du kan løbe bedre og længere. 

Der er plads til 12 deltagere på holdet. Vi løber ud fra forskellige steder i Vanløse.

Træner: Ann-Christina 

Pris: 5 undervisningsgange: 575 kr. 

Tilmeldingen er bindende ved indbetaling til mobilepay nr. 552552

Tidspunkt: 
Opstart hold 1: Mandag kl. 18.30 – 19.30 fra mandag d. 12. april – 10. maj
Opstart hold 2: Mandag kl. 18.30 – 19.30 fra. mandag d. 17. maj – 21. juni (ingen træning d. 24. maj)

Kontakt Ann-Christina for yderligere information på 2329 7604. 

Ann-Christina Salquist

Optimistisk løber

Ann-Christina har løbet engang siden en gang i starten af 90´erne og har, inden det blev både hypet og allemandseje, løbet både maraton, halvmaraton og langdistanceløb og adventure races. Hun har været på landsholdet i militærfemkamp og dyrket ekstremsport, men det har altid kun været for sjov – og vil rigtig gerne give glæden ved at løbe videre til andre. Tempo, distance og udstyr betyder intet. Jeg løber, fordi det giver mig oplevelsen af frihed og en ufattelig glæde ved at mærke naturen, luften, lydene, duftene og følge med i årstidernes skiften. 

Derudover har hun  hang til rødvin og G&T – og naturen. Hun er mor til tre lækre unger og arbejder til daglig som selvstændig konsulent indenfor projektledelse og kommunikation. 

Ann-Christina har prøvet næsten alt, hvad der findes af udendørs og indendørs sport. Helt fra barnsben har løbeskoene dog været favoritten – de er nemme at have med overalt og giver enorm frihed.