Bliv en bedre løber

Hold: Tirsdag aften 
Vi sætter fokus på teknik, smidighed og styrke

HOLDET ER FULDT BOOKET – DU KAN SKRIVE DIG PÅ VENTELISTE NEDERST PÅ SIDEN.

Du løber allerede lidt – måske et par gange om ugen i et behageligt tempo, men vil gerne blive bedre til at løbe længere og hurtigere. Du har måske en kedelig track-record med ømme knæ, skinneben eller andre skavanker, der dukker op, hver gang du øger distancen eller tempoet.

I løbet af de otte gange vil vi arbejde med såvel teknik, smidighed og styrke, så du efterhånden bliver i stand til at løbe længere og hurtigere samtidig med, at du oplever, at din krop bliver stærkere.

VI kobler løb, smidighed og styrketræning og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Alle kan som udgangspunkt være med. Kravet er, at du skal kunne løbe 6 – 10 minutter uden pause i et roligt tempo.

I løbet af de 8 gange vil vi flytte antallet af kilometer, så vi ender på ca. 10 km. pr. træningsgang. 

Der er plads til 9 deltagere på holdet. Vi løber ud fra forskellige steder i Vanløse.

Træner: Ann-Christina 

Pris: 8 undervisningsgange: 750 kr. 

Tidspunkt: 
Hold: Tirsdag kl. 18.30 – 19.30

Hvis du træner på et af Copenhagen Outdoors andre forløb, får du 20% rabat på den personlige trænning. 

Kontakt Ann-Christina for yderligere information på 2329 7604. 

Ann-Christina Salquist

Optimistisk løber

Ann-Christina har løbet engang siden en gang i starten af 90´erne og har, inden det blev både hypet og allemandseje, løbet både maraton, halvmaraton og langdistanceløb og adventure races. Hun har været på landsholdet i militærfemkamp og dyrket ekstremsport, men det har altid kun været for sjov – og vil rigtig gerne give glæden ved at løbe videre til andre. Tempo, distance og udstyr betyder intet. Jeg løber, fordi det giver mig oplevelsen af frihed og en ufattelig glæde ved at mærke naturen, luften, lydene, duftene og følge med i årstidernes skiften. 

Derudover har hun  hang til rødvin og G&T – og naturen. Hun er mor til tre lækre unger og arbejder til dagligt selvstænding konsulent indenfor projektledelse og kommunikation. 

Ann-Christina har prøvet næsten alt, hvad der findes af udendørs og indendørs sport. Helt fra barnsben har løbeskoene dog været favoritten – de er nemme at have med overalt og giver enorm frihed.